Alina Radu știe perfect când să închidă ochii și când să deschidă gura!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu că ar fi ceva nou pentru mine, dar grosolănia ”liberilor” ONG-iști și nacialinici duși de curmei ca Alina Radu de la Ziarul de Gardă (zdg, care apropo m-am blocat la cât de liberi sunt și le place adevărul) trebuie să fie scoasă spre atenția publicului!
O să punctez din start, că habar n-am de Șor chiar dacă sunt din Orhei, dar n-o să mă mire deloc dacă cumva o să văd vreun titlu gen: membru PD atacă presa liberă și-l apără pe Șor))) Dar asta o să aveți posibilitate să analizați și singuri mai jos. =)

Deci, Alinei Radu nu i-a plăcut limbajul utilizat de Ilan Șor la protestul de astăzi, și-n video-urile în care le răspundea despre pachete cu mâncare, curea de 1500 euro și autocarele cu care au fost aduși oamenii.

Pe bune, nici mie nu-mi place că persoane publice utilizează un asemenea limbaj -> click aici. Dar asta este. Lumea asta percepe, lumea așa gândește, lumea se exprimă. Vă reamintiți cum se indignau unii că nu înțeleg în ce limbă vorbește Marian Lupu, nu-i așa? Dar să revin. ”Independenta” Alina Radu de la Zdg trece cu vederea toată mizeria sonoră care iese din Andrei Năstase și clovnii de Cheianu și Durbală de la JTV în fiecare seară, dar uite că s-a indignat rău de limbajul lui Șor. Că vezi el este manager a unei instituții publice.
Deci dacă nu ești manager al unei instituții publice poți să debitezi orice măgărie 24/24 pe toate străzile din capitală și este ok? Sau uităm și faptul că Năstase este fost candidat la funcția de președinte, candidat la funcția de primar de Chișinău? Nu contează?  Poate am și eu tot dreptul să filmez cum o trimit în adâncuri pe Alina Radu în caz că o văd pe drum pentru faptul ca mi-a încălcat dreptul la libera exprimare și pluralismul de opinii prin a mă bloca la ziarul de gardă? Nu-mi permite obrazul. În schimb obrazul Alinei Radu este destul de gros (la proriu :D) ca să-și permită să aplice dublele standarde după cum îi place.

Și aici prin Alina Radu se subînțeleg absolut toate sfintele și toți inșii ”liberi” care procedează fix la fel.  Voi (presa și ong-urile) Alina Radu sunteți cei trebuie să-i disciplinați pe toți în spațiul public, dar o faceți SELECTIV.
Un exemplu este și intimidarea jurnaliștilor cu care ei nu se solidarizează și nu-l condamnă pe Năstase. Vreți exemple? – Da poftim!

– Frații Năstase intimidează jurnaliști. Toți independenții tac.

https://www.youtube.com/watch?v=pXjzozexYKs

– Mai nou: Andrei s-a za*bit. Aici s-au za*bit și toți independenții erau prezenți la protestul celor din PAS și PPDA.

– Năstase cu ortacii insultă presa:

https://www.canal3.md/ro/nastase-insulta-presa_27613.html

Și exemple din astea sunt foarte multe. În fiecare apariție al lui Năstase live cei ai ce condamna. Dar n-o face nimeni.
Un exemplu ar fi și Usatîi care la fel nu are filtru la gură, și este tirajat de toată presa și promovat de JurnalTV.

Aici este deschis intigare la ură și violențe, amenințarea cu moartea.

Aici avem ce spune? Și-a permis să o spună față de copii!

Intimidarea Jurnaliștilor:

Păi doamnă Alina Radu, cum se primește că nu observați limbajul lui Andrei Năstase, dar auziți orice cuvințel spus de oricine altcineva la adresa ”liberilor” din care faceți parte? Faceți uz de moralitate doar atunci când vi se spune, sau nu mai este nevoie pentru că în ani de zile ați învățat perfect când e cazul să închideți ochii și când e cazul să deschideți gura? Rușine vouă!

Și apropo, chiar meritați lustrația publică pe care v-a promis-o Șor!

Pace tuturor! Fiți corecți până la urmă. Cu alte cuvinte – nu fiți ”independeți” din turmă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii