Alegerea ne aparține

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De cînd tehnologiile ne-au luat cu asalt,practic, recunosc, că puțini dintre noi mai stau cu literatura artistică în mînă.

Avem diferite site-uri, iar cele mai dese utilizate, au și cele mai multe informații utile pentru noi. Astăzi ca de obicei, apare cîte ceva și despre controversatul Vladimir Voronin, deși nu era chiar actuale acele filmulețe, totuși le-am derulat de cîteva ori la rînd.

Nu pentru că mi-ar fi drag de Voronin sau pentru că mi-ar plăcea vocabularul sărac și arhaic, dar pentru a mă convinge de ce liderul comunist ar merita voturile cetățenilor.

Sunt convins că majoritatea dintre noi a vizionat filmulețe în care, persoana în cauză atacă jurnalistele, ofensîndu-le în cel mai josnic hal, trimițăndu-le la muls vacile, ori la muncă în Italia.

Ne dă de gîndit cam ce exemplu poate fi el pentru tînăra generație a Moldovei, avem ceasuri numărate pînă pe 30 noiembrie, unde votul nostru contează enorm de mult.

Să nu lăsăm să se piardă talentul tinerei generații, pentru că această personalitate ocolește adevărul propriu- zis.

Să nu ne fie frică să spunem lucrurilor pe nume și să cerem explicații cînd este nevoie.

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole