AIE – chillout!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Acet articol conține, inevitabil, cuvinte licențioase, dar cenzurate cu ***, tema articolului îmi permite, s’mă scuzaț…eu nu mai pot!

Am reușit să evit cu succes acest subiect până acum, pentru că mi se pare prea banal, și pentru că majoritatea celora care au tastatură acasă și blog s-au gândit că poate dânșii sunt analiști  politici, nu glumă! Dar există și Bloggeri care captează atenția scriind despre politică, cum este Radu (alt Radu)!

Ei bine, am ajuns la capătul răbdării, iar vinovatul: acea mutră bărboasă care am văzut-o cu toții la televizor zilele astea: Roșca – acest ipocrit, pentru care ieșeam la vârsta de 12 ani, în fiecare zi,  în ploaie și vânt, ca să lupt și eu pentru un o țară fără comunism! Acum, ăsta-mi zgârâie timpanele cu discursuri patetice în PMAN despre cât de bine linge c***l comuniștilor, la mascarada pe care cineva a numit-o ”protest de amploare”!

  • DA! Lumea are dreptul să fie nemulțumită – lucrurile o iau razna în politica și-n viața noastră!
  • DA! Lumea este îndreptățită să iasă și să protesteze!

Dar nu la îndemnul unui pupincurist, fără pic de verticalitate (controlat de ”nu-știu-cine” care, de mână cu cel mai incult politician din lume – Voronin, s-au sabirit să adune lumea în stradă! De unde naiba să adune Roșca 2000 de oameni în stradă (și ăia vorbitori de limbă rusă)? Chestia asta pune la îndoială însăși gravitația de pe Pământ! Pe bune, Roșca n-ar fi în stare astăzi să convingă  nici 3 girafe  să vină la proteste!

Ca să merg în direcția asta, iată ce-am găsit în Times Square:

Ceva n-are sens oameni buni, sau are?

Spunea un prieten bun  de-al meu, ”ideea Calului Troian a fost genială, deci cel mai ușor mod de a distruge o Alianță este să o faci din INTERIOR!”, sau cel puțin așa pare…

Și parcă s-a început bine: politică de externe productivă, venituri fiscale mai mari cu 25%, creșteri ale bugetului anual cu 10%, creștere economică de 6-7%…mai departe ce urma? reforma organelor de forță? reforma justiției?.. Sistemul e atât de infect încât

  • un judecător nedorit de Parlament, Guvern și societate civilă nu a putut fi demis!
  • unui mare criminal, care a ciuruit o persoană cu un Kalașnikov  i s-au scos 15 ani din pedeapsă, după ce judecătorul a declarat că persoană împușcată a dat dovadă de… OBRĂZNICIE față de inculpat! Oare ne cred atât de proști?
  • teancuri de dosare penale date pe rol, iar cei care trebuie să instrumeze cazurile dau.. declarații de presă…

Faza e că există pațani în această Guvernare care încearcă să demonstreze propriului sine, cât de p****i sunt și câți bani pot să mai facă! Îmi cer scuze, dar este vorba de MILIOANE DE OAMENI! O ȚARĂ!

POATE VĂ OPRIȚI?

Eu sunt gata să iert, și sunt sigur, oameni iertători ca mine sunt în țara asta, dar este nevoie de stabilitate a organelor de forță și stabilitate politică în țara asta! Stabilitate cu guvernare democratică, nu comunistă!

Eu sper că lumea nu a uitat cum am ”trăit” 8 ani de zile: Libertatea contează mai mult ca orice, dar ea contează doar atunci când există stabilitate!

O fi Moldova un punct geopolitic de mare importanță pentru cineva din Est, dar există oameni care trebuie guvernați, ce-i drept, oameni dobitoci, care nu pot analiza unele lucruri.

Da, e greu când sunt trei la guvernare, dar dacă tot unii demonstrează cât de tari sunt, dă-i foială, arată ce poți, fă-i pe moldovenii ăștia mai fericiți!

Iaca-șa, dragă AIE, până să nu spună și cei tari anticomuniști – ”M-am zaibit de voi”, chillout și oferă Moldovei fericire!

PS – Dacă nu se primește chillout-ul, încercați niște iarbă…

PPS -Ha, era să uit:

cu șe-a mai mare sinceritate: www.radumarian.org

Comentarii