Agonia lui Năstase! Sau cum să te opui construcției Arenei Naționale

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Agonia lui Năstase, cum să te opui construcției Arenei Naționale, pdm plahotniuc, pavel filip

Axiomă politică: Cu cât mai bune reforme face puterea, cu atât mai rău pentru opoziție. Și viceversa. 

Stadionul Republican a fost distrus de comuniști și în loc nu s-a mai construit nimic. Pentru sportul național această situație a fost și rămâne una de-a dreptul lamentabilă. În sfârșit, după atâția ani, s-a găsit o guvernare care a pus prioritar și acest domeniu, astfel s-a propus construcția unui complex sportiv de anvergură în preajma Capitalei. Este evident că mulți sportivi s-au bucurat aflând despre acest mega-proiect de infrastructructură, și nu doar sportivii dar și cetățenii de rând care vor să vadă că se face ceva frumos în țara lor. Însă s-au găsit niște politicieni frustrați care au tupeul să ne spună că Moldova n-are nevoie de o arenă națională!

Nu mă așteptam la așa reacții din partea opoziției, dar iată că asta e realitatea. Eșecul protestelor i-a adus în pragul agoniei.

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase le cere democraților să renunțe la Arena Chișinău, deoarece „acești bani sunt suficienți pentru majorarea pachetului alimentar în școli și grădinițe”, a zis el. Domnule Năstase, sunteți penibil! Mai rămâne să spuneți că și programul Prima Casă tot nu este bun, sau că cele 1200 de km de drum care le face Plahotniuc nu ne trebuie și meritați o diplomă de politician ratat prin definiție. E limpede că aveți o ură nemărginită față de cei din Partidul Democrat și orice ar face ei pozitiv, voi la Jurnal TV veți critica cu mult patos, dar aveți oleacă de rațiune! Oare chiar nu merită acest popor o arenă sportivă de nivel european? Sincer, nu vă înțeleg.

Apropo de majorarea pachetului alimentar în școli și gădinițe, vă amintesc că acest lucru deja a fost implementat de Guvernul Filip. Astfel de la 1 septembrie 2018 alocațiile bugetare pentru alimentația copiilor și elevilor din R. Moldova vor fi majortate. Și încă o veste rea pentru PAS-DA, și salariile la profesori vor crește. Iar vești de acest gen veți mai auzi și în continuare.

Iată așa-i opoziția la noi, nu propune alternative, doar critică ceea ce se face! Cu cât rău în țară, cu atât mai bine pentru ei.

chisinau arena, andrian candu, pdm, republica moldova, guvernul filip

Comentarii