Adunarea Națională a Partidului Democrat – Pentru Moldova!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Amuzant este să citesc de dimineața că a trecut evenimentul și gata, nimic. Opoziția ”arde”. Nu-mi mai reamintesc când au avut, dacă au avut, cele 5 partide de opoziție parte de o asemenea susținere a cetățenilor în PMAN. ”Au fost aduși cu de-a sila” – spun unii. Serios, 100 de mii de oameni să-i aduci cu de-a sila? Dacă era așa, apoi era ultima zi de guvernare a Partidului Democrat, mai precis, nici n-avea să fie Partidul Democrat niciodată la guvernare dacă toți cetățenii aveau să susțină doar partidele de opoziție. Am demonstrat că suntem mulți și că nu ne mai pasă de intimidări și insulte pe facebook.

Apropo, de insulte. Nu mi-am permis niciodată să distribui poze unde ar apărea Năstase înconjurat de o turmă de oi. ”Ei” însă o fac. Acesta este nivelul lor. Cu toate că, mi-aș cere scuze de la unii, că mi-a crăpat ieri și le-am răspuns în maniera lor, dar asta e, toți suntem oameni și avem emoții.

Nu există nici un dubiu că evenimentul a fost unul reușit și demonstrează că contrar tuturor criticilor Guvernarea Partidului Democrat este una de succes. Succes proporțional țipetelor pline de ură a oponenților politici pe facebook, și ați văzut cu toții că acestea sunt extrem de multe.

Criticanii nu înțeleg un lucru, într-o societate democratică toți sunt liberi să aleagă ce le place, și să aibă propria lor opinie. Strategia insultelor nu mai are succes în a demotiva susținătorii PD-ului, noi deja avem iminutate.
Că Pentru Moldova, că n-au fost drapelele UE și nuș mai ce reproșuri am auzit… lume – Uniunea Europeană are interes pentru Republica Moldova și după alegeri o să colaboreze cu învingătorul, fie el și ProMoldova.

Așa că, nu fiți răi, și rețineți că într-o societate toți sunt liberi să decidă. Â

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii