Aducem Europa la noi acasă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Să se mai pună în discuție faptul că satele Moldovei nu se modernizează și nu doresc o europă acasă.

Astăzi a fost dat în exploatare apeductul și sistemul de canalizare cu o lungime de 25 km în satul Măgdăcești din raionul Criuleni.

Avem un rezultat concret de modernizare şi europenizare a Republicii Moldova,se muncește pentru ca fiecare localitate din ţară noastră să ofere oamenilor condiţii bune de viaţă:

Acces la apă de calitate, servicii de sanitaţie, drumuri, grădiniţe moderne, centre de sănătate performante, tot ce este necesar pentru ca cetăţeanul să se simtă bine şi să vrea trăiască în ţara lui.

Modernizarea localităţilor rurale şi apropierea condiţiilor de viaţă de la sat cu cele de la oraş sunt puncte din Programul 2020 care prevede mişcarea Moldovei înainte.

Pentru sat, astăzi chiar a fost o zi de sărbatoare, peste 5000 de locuitori, ai satului așteaptă acest proect de ani buni și cu ajutorul echipei PLDM a fost realizat și acest of.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole