Adresare deschisă către doamna Greaceanîi – o soluție cu 6 beneficii directe.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cu tot respectul și stimaa față de un om cu scaun la cap și un foarte bun specialist – doamna Greceanîi.

Prefață.

În Chișinău dar și în întreaga Moldovă s-a creat o situație fără precedent. O situație explozivă, care poate afecta chiar și pe acei care au creat-o fără să-și dea seama de aceasta.

O populație hiper-politizată, hiper-îndoctrinată și foarte zombată. Peste 70% din electorat este bolnav de o boală psihică numită sindromul Helsinki cu nuane puternice de disperare. Disperare care este jumătatea de cale către schizofrenie în mase. Această situație este foarte convenabilă acelora care fac zombarea în mase în Moldova, adică acelora care au bani de televiziuni multicolore cu tîr++ulițe proaste pe post de jurnaliste zi prezentatoare care au unica sarcină de a minți cu fața serioasă electoratul/bîdloratul. Patronii acestor posturi TV sînt printre primii lideri în politică dar ei nu-și dau seama că au deschis Cutia Pandorei și că bîdla needucată în care transformă ei populațiaîn orice moment poate fi preluată de alte posturi și alți șefi mai bănoși și cu alte interese politice.

Textul

Avînd în vedere că populația Chișinăului dar mai ales a suburbiilor care trăiesc în condiții de lipsă elementară de infrastructură normală și viață sănătoasă, trăiesc în sărăcie fără canalizare și cu drumuri sparte, dar așa le place și așa vor și vota iarăși pe потлогарул care de 8 ani nu arată decît aroganță și incompetență, vă sugerez că nu are sens să luptați cu proștii.

Oricît de bună ca administrator și ca om politic ați fi, și oricîte merite ați avea, toate acesteaa se sparg de un argument forte al liberaalilor de la putere, și anume că peste tot, oriunde arde o mansardă, oriunde se construiește ceva ilegal sau lipsește canalizarea iar asfaltul este o cursă de gropi – Acolo este Mîna Moscovei. Cel mai strașnic este că bîdloratul a început să creadă aceasta și mănîncă cu succes minciuna aceasta care se varsă din toate posturile Plaha-Filea care acum susțin peliberali. Nu are sens să lupți în condițiile în care, oamenii se comportă ca niște obiecte mugitoare și votează ceea ce li se rage de la ecrane, iertată să-mi fie comparația.

Informare

Am informații concrete de la unii exponenți liberali din acest oraș cum că au pregătit artileria grea pentru a nu admite să piardă Chirtoacă. Au pregătit documente pentru clădiri și case inexistente în care au cazat peste noapte peste 700 de oameni cu acte în regulă, mai ales în suburbii, oameni care vor vota 100% pe fiul de hoț – Chirtoacă. Se pregătesc fraude de proporții cu participarea angajaților CEC și a lui Cecan pentru a adăuga procente din nicăieri pentru Chirtoacă.

Stimată doamnă Greceanîi, stimați sociialiști, voi deja ați arătat că sunteți unii din cei mai buni și puteți schimba lucrurile, a lua locul 2 pe municipiu este deja un lucru bun. Vi s-a pregătit un joc murdar, nu intrați în acesta pe rolul care vi s-a pregătit. Aveți ocazia unică de a le da lovitura și de a le încurca bine cărțile. De ce să luptați cu liberal-trădătorii europeni dacă puteți să-i faceți să se lupte între ei?

Acum ei cu toții s-au unit contra opoziției, contra PSRM, mai ales pentru Chișinău.

Faceți o mutare care va rămîne în istorie ca una remarcabilă, faceți un ход конем!

Retrageți-vă din cursa electorală pentru primăria Chișinău din turul 2!

Este o mutare genială din mai multe puncte de vedere.

  1. Băgați hunta într-o încurcătură mare, nu vor putea să-l numească pe Chirtoacă primar deoarece nu a acumulat 51% și este contrar costituției și codului electoral, mai ales că merge vorba de Chișinău și asemenea chestii nu vor trece aici.
  2. Vor trebui să anunțe alegeri repetate sau să pună în cursă pe candidatul nr3 după voturi adică Oazu Nantoi de la alianța lui Leancă(Hliupik). Aceasta este o situație minunată deoarece între ei hunta și foștii slujitori ai ei, nu se vor putea freca de voturi așa se liber cu mecanisme de stat. Vor ieși foarte multe lucruri la iveală despre corupția din primărie și caracatița mafiotizată a PL în aceasta. Dar cel mai interesant că vor spune despre astaa nu comuniștii și socialiștii ci însăși pro-europenii. Susțineți deschis candidatura lui Oazu Nantoi.
  3. Chirtoacă și PL nu vor mai putea specula cu pericolul – Mîna Moscovei și cu Uniunea Europeană, fiindcă ambii îs hiper europeni și rup c..rul unul mai tare ca altul de a merge spre europa.
  4. Nu veți cheltui resursele materiale și efortul oamenilor pentru a participa la un scrutin în care 97% probabilitate este că va învinge prostia adică Chirtoacă.
  5. Oazu Nantoi și Leancă știu foarte bine de desupturile fraudelor electorale care le face Cecan și CEC-ul lui la comanda lui Filat și Plaha, Leancă știe foarte multe din interiorul huntei și afacerile sale murdare, nu va permite și nu vor îndrăzni a folosi aceleași mecanisme murdare și contra europeanului Leancă și omul lui.
  6. Dacă renunțați acum la lupta aceasta apriori pierdută, și veți argumenta frumos că totul este o mare fraudă și înscenare atunci veți rămîne ca cîștigători moraali ai cursei, va fi un caz unic în istoria

În orice caz, că va fi doamna Greceanîi că va fi Nantoi contra-candidatul lui Chirtoacă, lucrurile s-au decis deja. În alte cabinete și coridoare decît la Chișinău. Clanul PL cu Chirtoacă și Ghimpu în frunte este foarte comod, are deja legături peste tot și rezolvă pentru bani orice problemă. Se fură ca în codru des, doar că să se împartă cu primaarul și compania. Toți sînt fericiți și mulțumiți de schema aceasta, toți își fac treburile, fură, construiesc și nu au nici o treabă cu legea dacă ai plătit incompetentului. Nici gospodarul Urechean nu avea pe vremea lui așa un sistem de puternic.

Încheiere

Nimeni din acei care își fac afacerile dubioase nu vor un primar deștept și cu idei, lor le convine acest prost fiindcă este incompetent și influiențabil. Se vorbește că va plecaa să fie prim-ministru, minciuni, cîtă avere rupe din folosul statului acest fiu de hoț la primărie păi nu va putea face nici 25% din asta fiind premier. În mod sigur nu va accepta.

Stimați socialiști – puneți-i în situație de criză peliberali! Făceți-le această dilemă, este o lovitură mult mai mare decît să jucați iară joccul în care Chirtoacă va învinge în turul 2.

Argumentul lui Ghimpu cu Siberie pur și simplu rupe.

выборы-в-областной-совет

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole