Ador Presa ”Liberă”. Cei de la Ziarul de Gardă uimesc din nou =)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Scriam anterior că Alina Radu de la Ziarul de Garda ”știe perfect când să închidă ochii și când să deschidă gura” și n-am greșit.

Astăzi, Ziarul de Gardă dă știre în care se plânge că comentariile incomode sunt șterse și cei care au scris efectiv blocați pe pagina Premierului Pavel Filip. Ei, nu că aș fi foarte tare PRO blocării oamenilor, vorbim totuși despre libertatea exprimării, dar opozanții Partidului Democrat adesea își permit să utilizeze un limbaj extrem de agresiv și deloc cenzurat. Urât mai pe scurt. Dar nu analiza comentariilor mă preocupă la moment.

Au rușii o vorbă: Чья бы Корова Мычала. Păi iată, Ziarul de Gardă a uitat cumva câți membri PDM sunt blocați să mai comenteze pe pagina lor? – Și în cazul meu, vă asigur că n-am fost cel care să le scrie mizerie. Cine mă știe, mă știe. Am fost blocat pentru faptul că sunt membru PDM și de câteva ori am ironizat știrile pozitive despre opoziție =)

Alt tânăr din PDM blocat la ZDG)

Și încă un exemplu =)

Păi cum acolo la presa liberă cu obrăjorul? S-a îngroșat definitiv? Și nici n-o să pomenesc aici dubiile referitor la finanțarea lor, dublele standarde, valorile și libertățile europene, cât pur și simplu o să punctez ceva pentru cei care încă nu știu sau poate nu doresc să recunoască: DA, și ziarul de gardă s-a vândut!

Pace 😉

Comentarii