Adio Voronin… ups, Petrenco şi Muntean

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Vorba aia – şi când ţi-e lumea mai dragă…

De fapt, comuniştilor nu prea le este dragă lumea în ultimul timp. Aflaţi în opoziţie şi cu un exod al propriilor deputaţi spre “alte partide”(!), belele par să se ţină necontenit de capul lor.

Ah da, cred că situaţia asta a lor s-ar descrie mai bine prin proverbul la cel sărac şi mâţa-i… pleacă din partid, neruşinaţilor! 😀

Ei, dar să revenim la vorba din start. După ce liderul comunist Voronin declarase că partidul său s-a curăţat de trădători, azi (de fapt, aseară), tot el, a completat numărul respectivilor, cu încă doi – Muntean şi Petrenco.

Astfel, cerinţa lui Voronin de a-i exclude pe ultimii din Biroul executiv al PCRM, precum şi din partid, vine să confirme că în partidul respectiv toţi îşi urmăresc interesele personale. În plus, se conturează tot mai mult ideea că scindarea partidului e inevitabilă, mai ales că se întrevede, tot mai accentuat, formarea a două tabere – una în jurul lui Voronin, alta în jurul lui Tcaciuc.

Prin urmare, cum n-ai da, corabia comunistă se scufundă, şi doar cei mai vigilenţi şi puternici şobolani (membri) vor supravieţui.

Probabil, cei care vor suge mai mult…

 

Sursa imagine: unimedia.info

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole