Adevăratul distrugător al PCRM

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În popor există o zicală (îndeosebi după beţie) – cu ce te îmbolnăveşti, cu aceea de vindeci. Dacă, prin absurd, e să fac o paralelă cu PCRM, atunci persoanele care au format şi consolidat acest partid, sunt anume cele care îl distrug.

Aşa cum mereu Tcaciuc a fost etichetat creierul acestui partid, inclusiv persoana care a ştiut să aleagă persoane cu un potenţial important în faţa alegătorilor, consider că anume el este acel care distruge acest partid.

Motive ar fi mai multe, dar primul în listă este faptul că persoanele care au fost avansate şi stimulate de Tcaciuc în cadrul partidului, nu-l mai ascultă, ba mai mult, îl ignoră şi-l învinovăţesc nonstop. Probabil, sătul de aceste fiţe, acesta şi-a propus să distrugă cel mai închegat partid din Republica Moldova după 1991.

De asemenea, la acest fapt se adaugă şi evenimentele din 2009, precum eşecul alegerilor şi acel “7 aprilie”, organizat de comunişti alături de serviciile ruse, dar care au fost puse iarăşi în cârca lui Tcaciuc, personajul de legătură cu Moraru şi Baghirov. Restul comuniştilor au luat apă în gură, mai ales Muntean, Petrenco şi Voronin.

Un alt motiv sunt cotizaţiile membrilor, care sunt infime, deoarece le-a fost luată treuca de la gură. Rămas fără televiziune (nit), fără universitate (antropologică), şi în general fără business, furia lui Tcaciuc e la maxim, iar “băieţii buni” din PCRM dau bir cu fugiţii pentru a-şi găsi un loc călduţ în alte partide.

Degeaba băieţi, furia lui Tcaciuc vă va ajunge, iar cariera voastră e compromisă. Căci, maxima lui Tcaciuc sună cam aşa – ori al lui, ori al nimănui…

P.S. Să nu care cumva să credeţi că aş fi un apărător al comuniştilor, dimpotrivă fiind, poate, cel mai bucuros cetăţean al acestui stat, ca urmare a dispariţiei comuniştilor…

Odată şi pentru totdeauna…

P.P.S. Nu uitaţi să votaţi aici.

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole