Activist Platforma DA prins beat la volan

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Când cheamă la solidaritate și reformă în clasa politică un anume partid, acesta trebuie să fie un exemplu, și măcar până accede la guvernare să nu calce pe bec.

Dar asta nu e despre Platforma DA, de câte ori a fost posibil, de atâtea ori și au călcat pe bec. Sau președinele partidului numește urît vreun jurnalist, ori activiștii de partid lovesc pe cineva, ce să zici, la nervi poți să faci așa ceva. Dar beția la volan cum se explică? Și nu e prima dată oameni buni cum un activist al Platformei DA este prins beat la volan. Când președintele organizației din Drochia a fost prins beat, conducerea partidului nu a luat nici o atitudine. Un caz și mai minunat s-a întîmplat cu Constantin Boișteanu, membu activ al Platformei DA, când a fost prins beat la volan, deși există video unde el nu poate lega două cuvinte, conducerea partidului acuza poliția de persecutare politică. Ei bine, dacă e mai ușor să acuzi poliția decât să ei atitudine, atunci îmi e clar totul.

Ieri Platforma DA din nou a dat lovitura, activistul domiciliat in Ștefan-Vodă, Alexandru Topolenco prins beat la volan. Păi bine, ești beat, și fii cuminte, ispășește-ți pedeapsa și fii bărbat. Dar ăsta s-a dat în spectacol rău de tot. Nivelul de educație și de cultură civică se vede de la o poștă.

Ei bine, poate o să spuneți, cui nu i se intîmplă, doar că așa comportament face de râs partidul ce îl reprezintă.

Cum pot să am eu încredere și să votez un partid care promovează alcoolici agresivi care se mai și urcă la volan? Dar ce să aștept de la un partid a cărui președinte se comportă ca un bădăran dement.

sursa video: vesti.md

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole