Acord de Parteneriat, între veterani din Cimişlia şi rezervişti din Câmpina

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am primit  o interesantă relatare de la preşedintele Filialei Câmpina a Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, din România, inimosul colonel Marian Dulă, una prefaţată de o confesiune inedită:

“De doi ani ne-am imprietenit cu membri ai unei asociaţii de veterani ai războiului din 1992, din Transnistria. Vara trecută ne-au condus dincolo de Nistru, ca să vedem locurile pe unde au luptat. Anul acesta i-am adus la Câmpina, la a 96-a aniversare a Unirii Basarabiei cu România. Am semnat un Acord de Parteneriat. Vara aceasta suntem invitaţi din nou, la comemorarea eroilor români (moldoveni) căzuţi la datorie în 1992. Sunt zece în Cimişlia.”

Detalii privind programul vizitei delegaţiei din Cimişlia, la Câmpina, puteţi citi dacă daţi click aici.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Petrescu

Ion Petrescu

S-a născut la 2 noiembrie 1955, în Bucureşti, tatăl, Ion, fiind din judeţul Argeş, iar mama, Tamara, din stânga Prutului. A urmat cariera militară avansând până la gradul de colonel, fiind opt ani director al Trustului de Presă al Armatei României. ...

Ultimele articole