Ipocrizia lui Năstase, instrument lui Țopa împotriva R.Moldova!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ipocrizia se ține într-o legătură strânsă de urinatul lui Țopa, de pseudo-europeanul Andrei Năstase.
Ieri, pe 5 februarie, 2017, liderul PPDA a anunțat că „președinția și guvernul sunt două entități care s-au contropit într-un regim hibrid și geopolitic”, iar relația celor două instituții nu este doar în politică. Într-un fel, am decis să-i aduc aminte lui Năstase de unele evenimente, care vorbește de la sine cine și a cui partener este actualul ”prezident”.
Andrei Năstase a început să-i minciunească pe moldoveni cu doi ani în urmă, când nașul-penal Țopa l-a trimis din Frankfurt la Chișinău să lupte pentru puterea administrativă din țară și dezincriminarea nașului Țopa, dar să o facă precum a făcut-o aliatul său Filat, în 2009, prin manipularea și impunerea tinerilor din instituțiile controlate de PLDM de a ieși la protestele violente coordonate de amanta lui Chiril Lucincshi, Natalia Morari, care și până astăzi se hrănește din treuca BEM-ului.
Crezând că ipocrizia lui va trece neobservată de către cetățeni, dânsul, printr-un protest, practic a dat R.Moldova în mâinele rușilor, cerând ca președintele țării să fie ales direct.
De ce ipocrizie? Foarte simplu! Toate sondajele de opinie îl dadeau pe Dodon, care si-a ridicat rating-ul din protestele organizate în comun de Năstase și Usatîi, totodată câștigându-și capital politic în urma greșelilor și furturilor lui Filat de la guvern, ceea ce a dus la pierderea încrederii cetățenilor în partidele pro-europene.

 

De protestul comun cu Usatîi și Dodon, din păcate, Năstase a uitat, inclusiv și împotriva cui aceștia au protestat anul trecut și pentru ce cauză. Dar ce fel de parteneriat este acesta dacă între ei se duce și acum o luptă, președintele lui Năstase luptând pentru UV și lipirea R.Moldova de F.Rusă, iar Plahotniuc și majoritatea parlamentară pentru integrarea europeană.

Faptul că politica moldovenească evoluează în forme din ce în ce mai complexe pe zi ce trece, nu este atât de ușor de înțeles. Faptul că, în general, politicienii mint și trișează constituie o obișnuință. Faptul că unii se maturizează politic și ajung onești pare mult mai remarcabil. Doar că regula care domină la unii pare mai degrabă puterea și nu demnitatea sau adevărul. Dacă ne gândim serios la acest lucru, probabil că va avea mai mult sens să presupunem că lumea politică este în mod natural plină de ipocrizi, iar Andrei Năstase este principalul ipocrit din politica moldovenească.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole