Reformele educative dau roade

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Anul acesta, la examenele de Bacalaureat au fost mai puţine situaţii penibile ca anul trecut, cel putin, aşa s-a văzut pînă acuma.

Este evident că fiecare încearcă să capete o notă cît mai pozitivă,astfel, cei care au fost prinşi copiind au căutat motive plauzibile, pentru a nu le fi anulate lucrările.

Este îmbucurător că reformele Maiei Sandu dau roade, astfel cetăţenii RM vor opta pentru adevar, nu pentru corupţie şi diferite trucuri pentru a-şi demosntra abilităţile de om inteligent.

Camerele de supravegheri şi aparatele de bruiaj au fost o idee bună şi susţin aceste decizii abordate de catre Ministerul Educatiei.

Moldova progreseaza si nu putem merge in UE, daca nu facem ordine in tara si nu ne putem organiza.

Comentarii

Belostecinic Roman

Belostecinic Roman

Într-o ţară unde toate se pun la îndoială, adevărul mereu umblă cu capul spart mai sînt oameni care apreciază onestitatea, cinstea şi adevărul. Mă bucur că îmi voi pot expune opinia şi sînt apreciat sau criticat de oameni ce judecă la rece....

Ultimele articole