De 9 mai, susținătorii PCRM l-au părăsit pe Tkachuk!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Evenimentul organizat de PDM, „Respect pentru Veteranii Moldovei”, a stîrnit multe reacții din partea extremelor politice din țară.

De dimineață, echipa municipală a PDM, a partaticipat la ceremonia de comemorare a celor căzuți în cel de-al doilea război mondial, la complexul Memorial „Eternitate”. După care, conducerea partidului au depus flori și la monumentul „Mamei Îndurerate”.

După depunerea de flori, membrii și simpatizanții PDM, în număr de peste 10 000 de persoane, au mers într-un marș, pînă la scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.Aici PDM organizează un concert pentru veterani și toți cei care vor să-și arate respectul pentru Veteranii Moldovei.

Cea mai mare mirare a mea, nu a fost numărul de participanți la evenimentul organizat de PDM, dar simpatizanții PCRM care s-au alăturat democraților.

Asfel, mai mulți simpatizanți comuniști, cu steaguri ce aveau simboluri comuniste, au părăsit coloana condusă de Tkachuk și au venit în scuarul TNOB.

Pe semne oamenii și-au dat seama în sfîrșit că sunt manipulați,folosiți de talibanii lui Tkachuk, pentru scopuri străine intereselor Republicii Moldova și au venit să susțină o cauză națională.

Dar și numărul impunător de membri și simpatizanți ai democraților, a influențat simpatizanții PCRM, care vedem că sunt din ce în ce mai puțini, iar oamenii se alătură acelei echipe care are putere, iar puterea PDM este anume în membrii și simpatizanții săi.

Și cu această tendință sănătoasă, sunt sigur, că deja 9 mai o să fie un prilej de a ne arăta respectul pentru veteranii Moldovei,dar nu un prilej pentru comuniști de a manipula și dezbina societatea Republicii Moldova.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole