Câteva întrebări simple și nevinovate către Filat (Posibil fragment din cartea ”Căderea Armaghedonului” )

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De regulă, învingătorii sunt întâlniți de mulțime când vin acasă cu victoria.

Este bine cunoscută maxima latină ” Aut cum scuto, aut in scuto”. (Cu scut sau pe scut).

Voi ați venit acasă după Vilnius cu vești extrem de proaste. Noi , spre deosebire de voi, știam că nu vom avea nimic, deoarece UE este în recesiune.

Deci, după Vilnius ați venit cu a voastră coadă între vine. Toți trei erați debusolați, rătăciți.

V-a pus sare pe rană primarul de Chișinău care a rămas perplex de răceala ”Parteneriatului Estic”.

Monopolizate, instituțiile media nu au spus câți oameni v-au întâlnit.

Întrebare:

– Cunoașteți cumva cifra? Prin ce se explică enorma diferență dintre 100 de mii și câteva mii, venite la concert? Nu este aceasta o certitudine că pe 3 noiembrie, funcționarii publici, aduși cu arcanul în piață, v-au înjurat de mamă când au ajuns acasă?

– De ce lângă voi nu se afla nimeni dintre cei care au luptat cu adevărat pentru idealurile naționale? E vorba de o echipă serioasă, condusă de Alexandru Moșanu. Unde ați pierdut-o?

– De ce președintele Timofti, care a acceptat să pavați drumul spre iad cu trupul său, dar nu și cu sufletul, s-a aflat la București, iar voi niciun mesaj de felicitare nu ați transmis? ( Sper, înțelegeți că despre sânge e vorba)

– Când publicați acordurile ”parafinate” la Vilnius ca să vedem și noi cum arată blana ursului din pădure pe care voi deja ați cumpărat-o fără a ne întreba?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Vasile Grozavu

Vasile Grozavu

Spre nenorocul nostru, de 22 de ani ne căznim să aflăm răspuns la întrebarea: ”Și acum încotro?”. Cred că am aflat acest răspuns și cartea mea, ”Înapoi, pe Drumul Mătăsii”, dă un răspuns clar la această întrebare. Eliminarea trădării ca metodă utili...

Ultimele articole