50 minciuni de Maia Sandu.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Din oceanul de minciuni ale Maiei, le-am selectat pe cele mai grosolane și manipulatorii care urmau să devină campanii de victimizare dar au eșuat lamentabil.

Electorala a luat sfârșit, nu și prostologiile debitate de unii deja deputați care în loc să lucreze fac tot posibilul să stea cu dânsa-n trânsa și cu sufletu-n rai, adică în opoziție, următorii 4 ani.
Propun să ni le reamintim un pic pe toate. Dacă am uitat vreo una, mă rog de mă iertați, după care ajungem la recentele sunete suspecte.

La unul din ultimele flashmob-uri ale opoziției din fața sediului PDM, Maia a atenționat mai oamenii să fie atenți să nu li se arunce ceva în genți, după care cică s-a adeverit că cineva (invizibil) umbla prin mulțime și le băga oamenilor cuțite în genți. Bine că nu grenade. Doamne Ferește.

”Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat pe marginea unor informații declarate de liderul PAS, precum că „Mai multă lume a mers acasă după protest și ne-a spus că a găsit în gențile lor obiecte străine, în special cuțite.”

În acest context, Inspectoratul General al Poliției îndeamnă cetățenii care au semnalat asemenea cazuri să se adreseze poliției direct, la 112 sau numărul de telefon (022) 25-47-05, 25-48-05 pentru a verifica veridicitatea acestora și a stabili toate circumstanțele.” – Credeți că a urmat vreun sunet? =)

Apoi a urmat Șurubul. Subiect care a dispărut de la sine peste câteva zile de mișto pe facebook.

Apoi Mercurul.  Cu Mercurul știți că a fost relativ recent.

Și desigur, cum fără sunete? Istoria cu sunetele nu-i pentru prima oară. Anul trecut pe Maria Ciobanu a sunat-o ”un glas gros” prin somn și-a băgat-o în boale amenințând-o cu rugăciunea de izgonire a necuratului)))


Ei dacă i s-a părut omului, ce să faci. Nu cum omului… lui Slusari…

Iată și mie mi se pare, și foarte demult, că tot blocul lor electoral sunt numai balaboli și mincinoși grosolani. Dar îi tolerăm. Îi votăm. Ce să faci, cum a scris Posmotrel, așa timpuri trăim.

Concluziile vă aparțin.

Pace 😉