50 kg de pireu excelent!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Au strâns moldovenii păpușoiul de pe deal, au așezat vinul în beciuri și cînd s-au apucat de integrarea europiana, că restul omenirii nici nu a observat efectele încălzirii globale, iar un tânăr din frumosul oraș Chișinău așa și nu a înțeles că brînza se obține din lapte ci nu se extrage din pateuri, așa de tare era ocupat. Efectele acestor cataclisme geopolitice s-au simțit cel mai tare cînd al vostru, și în special al Maiei Sandu, Vlad Filat, mărșăluia pe str. Ismail împreună cu tinerii ieuropeni și flutura cu o carte deasupra capului, așa de tare-și dorea ca lumea să afle despre crimele comunismului. Mai ține cineva minte cum Maia Sandu mai că-și rupea cămașa în piept de la așa dor și iubire de patrie?
Vezi: Frații Strugațki.
Vezi: Apolonarii Xerox “Sindromul Phoenix”.
Vezi: A te căca pe tine.

Interesant lucru. În ilustrații, povești, poezii și zicale, unii spun, ba chiar și moldovenii se autocalifică drept o mână de oameni care sunt binevoitori, extrem de harnici și chiar vicleni. Da,da..mai spuneți că suntem și aprigi la minte. Și cît încă moldovenii n-au descoperit a patra unitate de măsură, hai să vorbim puțin despre cea mai importantă calitate a moldovenilor, și anume: Scleroza multiplă, (afecțiune neurologică cronică).
Vezi: Scleroza Multiplă, prima ediție.
Vezi: Cum faci comandă de scaun cu rotile de pe Amazon.
Vezi: Omnibus “Rădăcina de păpădie este un miracol”.

Vorba este că: tot așa călcăm pe aceiasi greblă, de mai multe ori. Mă uimesc pe cît suntem de naivi cînd credem în această doamnă simpatică și neajutorată care fiind membru de frunte la PLDM și ministru în guvernul Filat, se făcea că nu observa cum cursul european se duce pe râpă în progresie geometrică, așa de tare era de ocupată cu camerele de la BAC că nici nu a văzut cum al vostru fura de la BEM, FISC, Vamă… bai mai mult, încuraja prin mesaje electorale, susținea că PLDM-ul face față la lucruri și cumva înverzea codrul, din ce în ce mai mult. Apoi s-a ofilit, peste noapte, și simpatica doamnă s-a reprofilat, nu știu, poate că a văzut în vis acel adevăr divin ori mai cine știe ce, dar a devenit luptătoare cu sistemul. Peste noapte. Bai chiar a devenit și unionistă, la un moment dat, culmea liberalismului, și poate că cineva avea să creadă în buna doleanță de a ne reuni cu România, poate că cineva avea să creadă dacă nu celebra fraza a Maiei Sandu: Moldova este un stat plin de probleme care nu trebuie la nimeni, UNIREA nu merge stimați tovarăși. Și da, volens-nolens, dar și iubirea ascunsă cu Usatii, și apărătorul drepturilor minorităților sexuale, Grigore Petrenco, deja neamț, tot a ieșit la iveală. Ce păcat.  (Aici, emoticon de jale).

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii