100 de milioane? TV8? protest? sau Pe scurt despre presa liberă 2! =)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Aceasta urma să fie o compilație din colajele vechi cu unele noi capturate pe parcursul ultimii săptămâni, inclusiv protestul din 11 iunie. Ca să-i știți în față pe ”eroi” =) Ei hai, poate nu-s toți jurnaliști, dar vi-i prezint așa cum sunt ei de fapt – toți grămadă. Și vreau să vă atrag atenția la faptul cât de tare ”o să le ardă” în curând.

Deci, pentru început vreau să punctez câteva momente, care-mi par cel puțin suspecte în comportamentul ”neprihăniților” pretinși a fi presă liberă și independentă.

1. Presa noastră liberă nu vede nici un pericol în alianța Maiei Sandu cu Petrenco și Usatîi. Și da, cu comuniștii. Țineți minte declarația semnat de dânșii nu? Vedeți aici!
2. Vă reamintiți valul de dezinformare lansat de presa liberă drept această asistență Moldova nu o mai vede niciodată? Cu tot felul de experți și analiști politici dându-se cu părerea?  Poftim! Astăzi s-a anunțat,  vezi aici, că asistența de macrofinanțare în valoare de 100 de milioane pentru Republica Moldova a fost APROBATĂ și urmează să fie votată în Parlamentul European.
3. Proiectul de lege privind combaterea propagandei străine.
De la bun început s-a legat totul în special de propaganda rusească. Mamă, așa ardere de c*r n-am mai văzut. Dar am rămas stupefiat de modul în care presa noastră liberă a tratat acest subiect. Deci, toți, mai ales Lorena Bogza (că ea a dedicat și o postare pe facebook), au început să atace Prime-ul care difuzeaza unele emisiuni de proveniență rusească. Ok, nu e singurul canal care face acest lucru. Și în proiectul de lege nu scrie că Prime-ul o să fie cumva trecut pe alături de prevederile acestui proiect.
Și aici cel mai interesant! Presa noastră liberă, nu știu cum au trecut cu vederea peste faptul că, TV7 care a devenit ieri TV8, alimentându-se din fonduri Europene, (citez) Ion Terguță ”nu e nimic de povestit. noi nu retransmitem nici un post tv. e vorba de content cumparat de la o companie din Rusia”. (vedeți aici)
Chiar ieri. Presa liberă, și-n special Lorena – rușinică!
4. Și ca la urmă. O să mă alătur cuvintelor Danielei Bodrug, care a acuzat-o vehement pe doamna Lorena și PRO TV de minciună. Unde, spune ea că la protestul din 11 iunie nu a luat cuvânt nici un lider politic. Dar iată că, în direct pe privesc – s-a văzut clar că și Năstase a ținut discurs, și Ciubașenko, și chiar Petrenco prin audio înregistrare. Mai pe scurt – toți cu excepția Maiei Sandu. Care, în mod normal ar trebui să fie unica care ține cuvântări pe scenă dacă pretinde a fi locomotiva opoziției. Dar treaba lor.

Toți împreună au sărit în apărarea celor de mai jos =)


Urmăriți foarte atent ce se întâmplă în jurul vostru și cine și ce încearcă de a vă convinge. Sau în caz contrar o să fiți ca ăla de mai jos, cu tot parcursul pro-european compromis din nou. Tot de dânșii 😉

Pace 😉

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii