Jurnal TV își păstrează doar emisiunile de „luptă” politică! Jurnaliștii care făceau rating au fost alungați fără scrupule de interlopii Țopa și Val Butnaru!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mai pe scurt, Jurnal TV își schimbă sediul. Va transmite în continuare dintr-un alt sediu, date fiind datoriile de circa 2 000 000 adunate de unicul post independent față de SkyTower, centrul de business în care își are sediul televiziunea lui Victor Țopa. Eu așa și nu am înțeles de ce Țopii nu au construit un sediu pentru televiziunea lor, dar au stat cu chirie.

7 ani = 84 de luni, câte 35 000 € lunar = 2 940 000 €.

Cam câte clădiri se construiau de pe acești bani? Dar lăsăm, nu am de gând să număr banii cuiva.

Eu văd prieteni de ai mei care nu au înțeles cum stau lucrurile care-și fac griji că Jurnal TV se închide. Fals! Jurnal TV nu se închide! Da, se sistează emisiuni precum „Veranda” sau „Deșteptarea”. Se concediază jurnaliști precum Andrei Porubin și Anatol Melnic sau Lilu. Jurnaliști care și făceau audiența Jurnalului. În schimb, propagandiști precum Val Butnaru, Cheianu sau Durbală, își vor continua bine merci activitatea.

Și asta pentru că așa-i politica. Pentru că Plahotniuc îi de vină că Țopa nu a achitat la timp chiria. Ori poate după ce Platforma DA a chemat la nesupunere civică, Țopii au hotărât să nu-și mai achite facturile pentru televiziune? 😀

Îmi pare sincer rău pentru ceea ce se întâmplă. Îmi pare rău că oameni care au lucrat la Jurnal TV, dar nu au făcut politică, au rămas acum pe drumuri, fără de lucru. Îmi pare rău de ei și cred că trebuie să se angajeze oriunde, dar să-și facă în continuare munca cinstit. Chiar nu contează unde se desfășoară o emisiune culinară, la Jurnal TV sau la Prime TV. Pentru că problema este în manipulările politice!

Mai pe scurt, ieri Cheianu ne-a amintit că acum 7 ani, Victor Țopa și Val Butnaru au înființat Jurnal TV. Iar azi, aceeași doi oameni fără de scrupule lasă șomeri zeci de oameni care au crezut într-un ideal dar au fost pur și simplu folosiți și trădați.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Marian Adrian

Marian Adrian

Cred în Republica Moldova, sunt convins că cetățenii acestei țări pot deveni mai buni. Prin intermediul acestui blog voi încerca să analizez trecutul, să reflectez prezentul, și să caut soluții pentru a schimba viitorul. Mi-ar plăcea să fiu persoana ...

Ultimele articole