voceabasarabiei? net!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Șocant!

Astăzi timp de cîteva ore site-ul postului de radio Vocea Basarabiei a fost indisponibil.

voceabasarabiei

După cum a declarat domnul Valera Saharovici, directorul companiei, pisica Murka a ros cablul de tensiune ce alimenta serverul companiei. În același timp, Petrică Cercel, paznicul de noapte de la parcarea de peste drum afirmă că defapt Murka nu e implicată, că ea a dormit toată noaptea într-un „Zaporojeț” și că în realitate serverul a picat din cauza cățelului Tuzik.

***

Desigur acest articol este  un pamflet de cea ma proastă calitate. Partea proastă e că în ultimul timp Vocea Basarabiei s-a transformat într-o gunoiște cibernetică, unde adună tot felul de „știri” tîmpite supte din degete sau alte părți ale corpului, ca de exemplu cea de azi: http://voceabasarabiei.net/index.php?option=com_content&task=view&id=20879, devenind o clonă a ProTV-ului sau altei borți informaționale.

În asemenea caz, cred că ei abuzează de numele care și l-au luat și în realitate ar trebui să se numească Vocea  Toaletei.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Oleg Burcă

Oleg Burcă

Chimist nerealizat, informatician cu vocație pedagogică. Extremist, căci în timpurile vitrege pe care le trăim, orice activitate ce depășește consumul grăunțelor explodate în fața tembelizatorului este extremism. Detest superficialitatea și indif...

Ultimele articole