ValAnd recrutează voluntari …

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

 

ValAnd.md, prima cea mai largă on line platformă de informare în Republica Moldova, invită  tinerii pro-activi, interesați într-o carieră în domeniul jurnalismului  să se implice în activități  de voluntariat domeniului aferent. Activitățile vor fi desfășurate pe parcursul a 10 săptămâni( perioadă negociabilă)  în conformitate  cu contractul  de voluntariat și include   următoarele domenii:

Actualitate, Business, Carieră, Frumusețe, Politică, Relax, Sănătate, Societate, Sport, Turism.

ValAnd.md  își propune să dezvolte jurnalismul și activismul social în rândul tinerilor . Elevi, studenți, blogheri și tineri jurnaliști sunt invitați să-și depună candidaturile la adresa  valandronic@gmail.com  pentru a fi selectați în echipă.

În perioada de voluntariat, tinerii vor avea posibilitatea să deprindă abilităţi profesionale în scrierea articolelor, precum  și plasarea acestora pe site-ul www.valand.md

Graficul de activitate a voluntarilor este flexibil.

Pentru mai multe detalii privind procesul nostru de selectare, sau dacă apar alte întrebări, nu ezitați să ne contactați pe adresa valandronic@gmail.com, sau la nr: +37379001553; +37368704786.

 

 

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii