TV8 – televiziune finanțată din banii americanilor este împotriva americanilor

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Tv8, o televiziune din Moldova, care este finanțată din banii americanilor prin ned.org – un fel de fond pentru ajutarea celor care cer acest lucru cu sediu la Washington – este impotriva americanilor. Cel puțin asta înlegem din articolul publicat pe siteul instituției, care critică amplasarea Ambasadei Americii pe terenul fostului stadion republican. Este terenul fostului stadion republican, pentru că acolo nu este niciun stadion. Cine știe când a fost ultima dată stadion acolo, mai ales când a fost pe stadionul ăla.

Dar să vedem articolul.

Petiția este împotriva vânzării terenului din centrul Capitalei și cere nu știu ce fel de dezbateri publice.

Păi să înțelegem întâi ce știm despre acel teren. Știm doar că în 2017 ne-am trezit cu toții la 6 dimineața, înecați de fum gros, după ce cineva a dat foc crengilor depozitate pe acel teren, după ninsorile din aprilie. Și atunci ne-am amintit că acolo e un teren. Dar nu am făcut nimic în privința lui. Nicio petiție, nici o cerere.

Mai mult, nu știu de niciun investitor autohton care să vrea să folosească sau să ceară acel teren.

Hai bă Gică Contra. Putem să fim contra înainte ca niște lucruri să se întâmple, nu după? Că dacă suntem contra după, asta se numește frecție la picior de lemn.

 

Dar mie imi place cum TV8, plătiți din banii americanilor spun că nu îi vor pe americani.

 

Comentarii