TV8 și Jurnal TV cred că telespectatorii lor trebuie să fie dobitoci

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eu știam ca rolul  televiziunii  este acela de a educa populația, de a-i învăța pe oameni lucruri noi, de a-i face mai deștepți si de a le deschide mintea. De asta la televizor avem materiale de la Național Geographic în week-end, de asta eu fac o emisiune de IT, tocmai ca sa aduc lucruri noi și să le deschid oamenilor mintea.
În schimb, eu ma chinui sa muncesc aici când apar niste … (introdu cuvânt aici), care nu numai ca nu sunt în stare sa fomeze o știre calumea, dar mai și dau acelasi titlu peste tot.

Și dacă cineva credea că televiziunile alea două, care cred ele că sunt libere și nu sunt, hai să vedem cum au dat același titlu, la aceeași știre de tip comandă pe care au avut-o aseară.

Și nu că aș avea ceva cu ei. Mai ales dacă e o știre comandă. Dă-o cu titluri diferite, fii creativ.

Altfel, asta înseamnă ca îți faci dobitoci tot publicul tău. Și faci acuzații și pe titluri. Cum, care e dovada, de unde, ce anume? A participat individa aia la vreo ședință ca să poată vorbi? Nu, astea sunt doar gratuitați. Pentru că se poate. De fapt asta e libertatea. Se poate și e voie. Nu le interzice nimeni asta. Și nici nu o va face.
Dar cineva trebuie să înțeleagă ce trebuie.

PS. La începutul textului e un disclaimer. Da, asta e parerea mea, de om deștept.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii