TV8, mai mult decât minciună!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Lozinca celor de la TV8!!! TV8 mai mult decât TV7! Într-adevăr, e o televiziune ce a trecut la un nivel mai înalt decât cel care era la TV7 doar că personajele putrede finanțate din miliardul furat, personaje care se plâng cât e de greu în Moldova dar merg pe Porsche-uri nu s-au schimbat!

Însă de data aceasta nu voi vorbi despre Natalia Morari care a văzut eroi în cei mai mari  criminali și corupți oameni, pe care îi idoliza în studioul emisiunii moderate, dar voi vorbi despre minciunele promovate de acest TV8.
Ieri, în cadrul emisiunii de la TV8 moderată de Natalia Morari, a început campania de manipulare și victimizare precum interprindere de stat Moldtelecom ar fi bruiat canalul TV8. Iar astăzi pe portalul de știri a celor de la TV8 a fost scrisă și o știre referitor la acest caz, unde au fost atașate mai multe poze la această temă. Doar că regina manipulării, a dat-o în bară!

Și iată ”mulțimea” de persoane la care a fost ”bruiat” TV8.


Se vede cu ochiul liber că aceste poze sunt făcute de doar două persoane, dar care nu se știe dacă într-adevăr sunt abonați la serviciile celor de la Moldtelecom.
Iar mai jos puteți vedea o înregistrare video, unde eu fiind abonat la Moldtelecom, privesc această emisiune iar calitatea este unabună fără întreruperi!

Natalia Morari declara că TV8 e finanțat de europeni și nu de amantul Lucinschi precum a fost TV7 și chiar dacă finanțatorii s-au schimbat acesta reprezintă interesele aceluiași grup de persoane!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole