Tipologia Like-urilor!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eu nu știu dacă s-a făcut vreo statistică cam câte Like-uri noi punem zilnic, și nici nu cred că cineva numără câte Like-uri pune. Un fel eu azi am 27 de like-uri și le împart, dacă pe urmă găsesc ceva care îmi place scot dintr-o parte și pun în alta.

Orice ar fi Like-urile sunt diferite și motivele pentru care le punem sunt la fel diferite, așa că iată o tipologie a Like-urilor așa cum o văd eu:

  • Like-ul de Prietenie nouă
De obicei când adăugam un prieten nou sau cineva ne adaugă pe noi, noi cercetăm ceva timp profilul persoanei date, așa încât punem Like la poze, statusuri, link-uri și cam vreo săptămână după adăugare persoanele pun like mai des ca celelalte, după un timp totul revine la normal. Fără a deschide dimineața Facebook-ul și a vedea că ai 70 notificări de like de la aceeași persoană.
  • Like-ul ”I like you”
Dacă mai înainte pentru a atrage atenția trăgeai de cosițe, tachinai și nu știu ce mai făceai, acum atunci când plăcem pe cineva avem tendința să punem like la orice face persoana dată. Și uneori s-ar putea să nu ascultăm link-urile, să nu ne uităm la pozele ce sunt postate sau să cititm tot ce face persoana dată, dar vom pune like aproape la orice și asta se întâmplă involuntar. Deoarece când te uiți în news-feed și vezi tumbernail-ul persoanei date te luminezi și apeși like.

Like-ul de serviciu și celelalte le vedeți aici: Tipologia Like-urilor.

Acasă la Fluturaș likes you!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii