Sunt prost informat: Ţopii au sărăcit…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

E vorba de acei Ţopi (Victor şi Viorel), patronii Trustului Jurnal Media.

Carevasăzică, pentru a mai spăla din ruşinea rezultată de abundenţa publicităţii politice comerciale, în special cea plătită de Dodon, cei de la Jurnal au hotărât să ne mai arunce un “os prostesc” – se confruntă cu probleme grave de ordin financiar:

Bine, poate fi comentariului oricărui “prost informat” (pentru un alt prost informat), dar tare mi se pare că respectivul vorbeşte în cunoştinţă de cauză. Căci ce mare interes ar avea să justifice porcăriile muribundului canal.

Prin urmare, putem deduce că banii Ţopilor s-au epuizat. Sau poate aceştia au conştientizat că n-au nicio şansă în pseudo-lupta lor cu mafia de la guvernare. În plus, şansele Antimafiei lui Mocanu de a prinde vreun locuşor de deputat la alegerile parlamentare din toamnă sunt minime.

În concluzie, nu pot decât să punctez  – oi fi eu prost informat vizavi de situaţia Jurnal-ului, cert este că şansele acestuia de a “se menţine pe piaţă” sunt foarte şubrede, chiar şi cu banii lui Dodon.

 

Un viitor neutru (vorba comentatorului)…

.

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole