#StopFals! Robul Cheianu minte, pentru cei 40 mii $ pe care-i primește JurnalTV de la Usatîi!!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Chiar dacă strig în gura mare faptul că lui Plahotniuc îi arde curu, adevăratele jertve care se ard la cur sunt cei de la JurnalTV. Opăriții de acolo pentru cele 40 mii de $ care Usatîi le plătește petnru abonament sunt gata să-și vândă și mama. Aici mă refer la un clovn de doi metri de la JurnalTV. Un clovn care face tot posibilul ca linsul său cu toată suprafața limbii să aducă satisfacție deplină celui care dă banul. Aici mă refer la Cheianu, un individ care face clounadă nu numai la emisiunea Ora de Ras (ras pe cap, motivul real de ce e chel), dar care face clounadă inclusiv și pe pagina sa pe Facebook.

Chiar dacă de ieri s-a anunțat despre faptul că PDM v-a propune introducerea pe ordinea de zi a şedinţei Parlamentului Republicii Moldova, din această saptămână, a proiectului de lege privind modificarea Coduluiaudiovizualului, prin care se propune un mecanism de asigurare a securităţii informaţionale a statului, acesta  a deciz să se folosească de oportunitate și să manipuleze societatea asupra acestui proiect de lege. Deoarece despre acest proiect de lege a început să se vorbească pentru prima oară încă cu doi ani în urmă, iar în Parlamentul Republicii Moldova, proiectul Audiovizualului a fost votat încă în luna martie cu 79 de voturi din cei 85 de deputați prezenți. Așă că acest proiect de lege nu a venit acum când au început să apară beșinele lui Usatîi la JurnalTV.

Iar motivul real de ce oamenii lui Năstase luptă atât de mult împotriva acestui proiect de lege, deoarece sponsorii JurnalTV sunt anume oamenii Kremlinului, iar odată cu adoptarea acestui proiect de lege, JurnalTV ar pierde finanțatori grei ca Platon și Usatîi, cel din urmă având chiar și o ore în emisie directă la JurnalTV în comparație cu Maia Sandu, care este eventualul colac de salvare a lui Năstase la alegerile din 2018.

Acum aștept ca să devin vedetă al Ora de Ras. 🙂

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole