STOP FALS ! Presa plătită din banii BEM minte din nou

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Ziarul Național publică azi o știre cu titlul ” Studiu de caz: Cum au fost majoritate pe ASCUNS prețurile la serviciile medicale”

Personal mi-a părut suspect un așa titlu, deci am decis să cercetez puțin cazul.

Prima  ce mi-a atras atenția a fost ceea că cică „Proiectul Hotărîrii de Guvern cu privire la completarea Listei şi tarifelor serviciilor contra cost din sfera sănătăţii publice prestate persoanelor fizice şi juridice, aprobate prin Hotărîrea Guvernului nr.533 din 13 iulie 2011 ” nu a fost publicat pe site-ul particip.gov.md pentru a fi supus dezbaterior publice. Iată print screen din știrea publicată de Ziarul National :

 

Întradevăr conform regulamentului proiectele de legi trebuiesc publicate pe site-ul particip.gov.md

Intru pe site-ul menționat să văd dacă e așa, și SURPRIZĂ !!! Proiectul a fost publicat încă pe data de 21.10.2016

Mai mult ca atît, în acea perioadă subiectul chiar a fost abordat și în presă. Iată două exemple:

1) 09 Noiembrie 2016 Realitatea.md

2)30 Noiembrie 2016 Ipn.md

Deci nimic nu s-a încălcat. Totul a fost  făcut public și transparent. La comanda cui și cu ce scop încearcă Ziarul Național să dezinformeze societatea? De ce sunt atît de cointeresați să isterizeze societatea?

 

 

Comentarii

Marian Adrian

Marian Adrian

Cred în Republica Moldova, sunt convins că cetățenii acestei țări pot deveni mai buni. Prin intermediul acestui blog voi încerca să analizez trecutul, să reflectez prezentul, și să caut soluții pentru a schimba viitorul. Mi-ar plăcea să fiu persoana ...

Ultimele articole