Stop Fals! Asociația Presei Indendente!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De ceva timp, ONG-urile din Moldova deja nu se mai ascund de la faptul că sunt aliați politici a unor partide din țară. Aici mă refer în primul rând la Ascoiația Presei Independente, a cărui director este Petru Macovei, un fost susținător înflăcărat a lui Filat, iar la momentul de față susținătorul Maiei Sandu, care este invitatul permanent în studioul Trustului JurnalTV.
Aici vorbesc de  Asociația Presei Independente, având ca prioritate lupta cu dezinformarea, ea este cea care face propagandă politică în interesele unor partide. Astăzi pe pagina de Facebook a celor de la API a fost făcută o postare unde declară că unele portaluri de știri dezinformează cetățenii declărând că la acest protest au participat sute de oameni, pe când după părerea lor au participat mii.
În comparație cu presa afiliată PAS și PPDA, acele portaluri de știri menționate de ei au preluat datele despre numărul participanților din datele prezentate pe pagina Poliției Republicii Moldova, unde se menționează faptul că la acest protest au participat în jur de 800 de oameni.

Dar lucrul cel mai greu de înțeles , este faptul că cei de la API nu au scris despre EuropaLiberă care au declarat că în fața Parlamentului Republicii Moldova sau strâns zeci sau chiar și sute de mii de oameni? Un număr de o sută mii de oameni nu încape nici în PMAN ne mai vorbind de trotuarul din fața Parlamentului.


Sau după care criterii sau bazat cei de la ProTV care au declarat că la acest protest au participat mii de oameni ?

Iar la marșul organizat de către Partidul Democrat din Moldova câteva sute?

Oare marșul celor de la PDM într-adevăr este în număr mult mai mic decât protestul organizat de cele 5 partide și peste 20 ONG-uri dintre care și API?

Oare finanțatorii externi a acestui ONG știu pentru ce oferă sume colosale de bani?
Sau pe cât de credibile sunt aceste observații a celor de la API, când directorul acestui ONG, scandează lozingi a partidelor politice în fața Parlamentului?

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole