Siteul Media-Azi infectat cu scripturi care minează monede virtuale

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Voiam să am o reacție azi la faptul că jurnaliștii ”independenți” și alte cuvinte care nu pot fi reproduse în public, au o atitudine duplicitară păguboasă. Întâi ăștia spun să mergem să îl votăm pe Năstase, apoi vin și publică un articol de la specialișitii români, care scriu negru pe alb că jurnaliștii NU TREBUIE să abiă afinități politice, mai ales să își manifeste aceste afinități politice în public.

Și voiam să dau exemple aici de pe siteul lor media-azi. Însa în momentul în care am intrat pe siteul lor procesorul calculatorului meu a luat-o razna. Mi-a luat ceva să descopăr de ce, dar am găsit. Siteul media-azi încarcă javascripturi care minează monede virtuale cu ajutorul vizitatorilor săi.


Acum sunt 2 șanse. Ori cei de la media-azi fac asta voit. Ori siteul lor a fost hăckuit. Tind să cred a doua variantă, pentru că ei folosesc Drupal – cine mai folosește Drupal în 2018 – și cine știe cum se actualizează așa ceva. Dar oare lor le pasă de prostia aia de site sau măcar de cititori?

Comentarii