Şi Femen doreşte integrarea Ucrainei în UE, chiar merită a să le băgăm în … seamă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Este un articol dur cu multe critici aspre prostiei unor indivizi aşa că rugăm pe cei slabi de fire să citească altceva mai pe placul lor.

Lepădăturile Femen de data asta iar şi-au arătat faţa lor într-un mod cît se poate de obraznic, au urinat în semn de protest în centrul Parisului, chiar lîngă ambasada unei ţări, a Ucrainei. Aceste fete au dat dovadă de o înaltă cultură într-o formă specială de protest.

http://protv.md/stiri/international/foto-asta-e-din-cale-afara-cum-au-protestat-activistele-femen—229051.html

Despre aceste lepădături care umblă cu sînii (ţ..ţele goale) goi de îi arată tuturom am scris mai devreme nişte scrieri, comportamentul unor discreierate lipsite de atenţie bărbătească nu mă miră atît de mult. Mă miră unalt lucru, cum este posibil să te urinezi demonstrativ, în masă sub privirea presei în centrul unei ţări UE care este nu altceva decît un fondator al uniunii şi un purtător al democraţiei şi valorilor europene. Franţa şi Ucraina nu sînt în război dar chiar şi dacă ar fi asta nu înseamnă că cineva poate veni să facă sex sau treaba mare în centrul Parisului şi să cheme şi presa la aceasta iar poliţia se face că plouă. Este politica dublelor standarde aplicată de unele cercuri UE, ca să ia în derîdere Ucraina ar merge orice crimă şi orice formă de protest ar fi acceptată, cred că spun şi ei despre aceste Femen Они сволочи но это наши сволочи.

Şi cine oare ne dă nouă lecţii de democraţie?! Acele lepădături care au tăiat cu drujba o cruce în centrul Kievului în prezenţa presei doar ca să protesteze contra nu ştiu ce. Toţi atunci s-au lepădat de ele şi ele s-au lepădat de credinţa ortodoxă, astfel au devenit lepădături.

Cît despre Femen şi alte bipede al de Pussy Riot am mai spus; dacă acestor vietăţi le lipseşte atenţia bărbătească, ar putea rezolva mai uşor aceasta. Mă pot înţelege cu un şef de închisoare să le aranjăm pe o săptămînă la fiecare în cîte o celulă cu 20 de puşcăriaşi şi vor avea suficientă atenţie şi gingăşie să le ajungă pentru o viaţă.

Ruşine dragă Europă, nu e bine că se face aşa ceva şi aceste femen au loc călduţ acolo în Paris.

Femen

 

Activists from women's rights group Femen spray water at Belgian Archbishop of Mechelen-Brussels and Primate of Belgium Leonard during a conference at Brussels university ULB

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole