Să pedepsim Jurnal TV, boicotând festivalul “La cireşe”!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După ce am criticat Jurnal TV pentru publicitatea lui Dodon cu recensământul, acum sunt obligat s-o fac din nou. Şi nu că mi-ar face mare plăcere, mai ales că 75 la sută din timpul meu rezervat tv-ului, este pierdut pe respectivul canal, dar când mutra lui Dodon apare de zeci de ori zilnic cu aberaţii contra integrării europene, trebuie s-o fac.

Da, după ce Dodon a tot speculat cu „naţionalitatea sa” în timpul recensământului, acum acesta vrea referendum pe problema eurointegrării.

Ca să vezi, mintea sa îngustă vede în Europa doar homosexuali şi transvestiţi (cazul Conchita). Sărmanul are miopie la veritabila democraţie europeană, la puterea legii, la respectarea drepturilor cetăţenilor şi, nu în ultimul rând, la nivelul de trai al acestora.

Cică în Uniunea sa Euroasiatică, care, de altfel, încă nu există, e mult mai bine. Pe naiba, spălatule pe creier! Deschide ochii şi priveşte cu mare atenţie! Sau poate preferi separatismul ruşilor?!

În fine, faptul că Dodon e un zombat, nu mai reprezintă o noutate, dar prezentarea acestei maladii de către Jurnal TV incontinuu, e tare deranjant.

Aşa că, pentru a opri această măgărie abordată de canalul respectiv, propun să-i dăm o lecţie:

Să boicotăm festivalul lor “La cireşe” din 15 iunie !!!

Căci dă, poate mai prind oleacă la minte şi ignoră derularea publicităţii tuturor mancurţilor.

 

P.S. Cu 50 de lei (preţul unui bilet), vă puteţi cumpăra câteva kg de cireşe, pe care să le mâncaţi în faţa unui meci de fotbal (căci începe Mondialul).

P.P.S. Sper să nu credeţi că toată distracţia oferită de Jurnal TV la Grădina Botanica e gratis!

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole