Redacția Agora.md a comis un furt intelectual! Au postat imagini de la UEFA Champions League deținute în exclusivitate de Canal3

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Publicația on-line agora.md a comis un furt intelectual. Ieri au avut loc meciurile retur al optimilor de finală a principalei competiții intercluburi din Europa, UEFA Champions League, iar portalul de știri mai sus menționat a postat pe site secvențe din meciul dintre Manchester United și Sevilla F.C.

Pe teritoriul Republicii Moldova, drepturile exclusive de transmitere a meciurilor din UEFA Champions League aparțin televiziunii Canal 3. Astfel putem cu siguranță să spunem că publicația on-line Agora a încălcat regulamentul postând imagini video din meciul de ieri.

Postarea cu imaginile preluate ilegal le puteți vedea AICI.

Totodată vă prezentăm și imaginile corespunzătoare pentru a vă putea convinge în cazul în care știrea ar dispărea:

Amintesc că ieri, Agora a învinuit PDM de furt spunând că proiectul Chișinău Arena ar fi fost copiat de la un proiect lansat de francezi în 2014.

А рыльцо то в пушку.

Comentarii

Macovei Pavel

Macovei Pavel

Sunt student la Relații Internaționale, poate datorită acestui fapt am o percepție diferită față de mediul politic. Sunt împotriva manipulării și a propagandei, consider că aceste două lucruri strică din farmecul acestui domeniu. Și prin propriile...

Ultimele articole