Pupincuriștii Maiei Sandu, fug de adevăr!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pupincurștii Maiei Sandu și lipsa de #Demnitate și #Adevăr a acestora!

Aici mă voi referi la jurnalistul ”independent” Vitalie Ciobanu, un susținător înflăcărat al Maiei Sandu. Declarațiile lui Vitalie Ciobanu fiind de multe ori promovate de Radio Europa Liberă, organizație media ce duce o luptă a manipulării chiar pe banii americanilor.
Acest individ și-a manifestat susținerea față de Maia Sandu de nenumărate ori, fiind totodată noul idol politic al acestuia după arestul lui Filat.

Acesta n-a ezitat să o promoveze pe șefă și a distribuit un interviu oferit de Maia Sandu,  susținând-o din plin asupra temei ce ține de un oarecare scenariu al Kremlinului în Moldova . Această presupunere venind după ce Guvernul Republicii Moldova a decis ca Dmitrii Rogozin să fie declarată persoană Non Grată în Moldova. Dar a uitat să menționeze faptul că în 2013 la inițiativa fracțiunea Partidului Liberal în Parlamentul Republicii Moldova, prin persoana deputatului Valeriu Munteanu, a cerut ca Rogozin să fie declarată drept persoană Non Grată în Republica Moldova. Dar fracțiunea stejarului pe atunci încă verde nu a susținut această inițiativă, Filat fiind în relații amicale cu acest individ. Lucru ce i l-am reamintit scriând un comentariu la postare dumnealui.

Doar că #Adevărul doare, iar lipsa de #Demnitate a acestuia l-a făcut să-mi șteargă comentariu și să mă blocheze.


Iată pe cât de mult le este frică celor care se hrănesc din BEM de adevăr!

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole