Protestul de la Publika: cine și cum l-a reflectat

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Planeta Moldova e una plină de paradoxuri. Trăim vremuri în care hoții strigă prindeți hoții, iar manipulatorii scandează “Jos manipularea”. Asta s-a întâmplat și în timpul protestului platformei DA din fața sediului Publika TV. Acest post are păcatele lui, dar și mai păcătoși sunt cei care stigă că vor televiziune liberă. Acest post TV are păcatele lui, dar, nimic nu poate justifica comportamentul bădăran a câteva zeci de persoane.

Mă voi abține de la calificative, Vă las să urmăriți protestul integral.
Aici vedeți cum a văzut evenimentul Jurnal TV.
Iar acum urmăriți și reportajul Publika TV despre protest.

Sper că ați sesizat diferența!?

Acum, e timpul să ne amintim cine sunt cei care ne vorbesc despre pluralism, vericalitate și jurnalism de calitate. În 2007, după ce Voronin la “binecuvântat” pe Roșca să preia Euro TV-ul, director peste propaganda trădătorilor PPCD-iști a devenit nimeni altul decât unul dintre actuialii lideri ai platformei DA, Vasile Năstase.

Dacă ați fi știut ce teroare a instituit acest mustăcios la televiziune. Urla pe holuri din toți plămânii de plângeau reporterițele prin colțuri. Știrile erau pieptănate de deputați PPCD ca nu cumva Roșca să cadă în dizgrația lui Voronin, iar în momentul în care deputați din opoziție încercau să ia act de ce se întâmplă la Euro TV, Năstase pur și simplu îi trimitea la origine (vedeți aici).

Acum Năstase afirmă că unica televiziune liberă este Jurnal TV. S-a bâlbâit, însă, când cineva l-a întrebat dacă este gata să bage mâna în foc că oamenii de la știri sunt lăsați să-și facă treaba așa cum știu ei mai bine. Dar la ce v-ați aștepat? Omul doar nu putea spune că orice patron, inclusiv Victor Țopa, finanțează o televiziune în scopuri personale și nu pentru că nu are ce face cu banii.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Iurie Morarescu

Iurie Morarescu

Am crescut la țară, printre tractoare. Părinții sunt oameni simpli și, probabil, din acest motiv și-au dorit cu tot dinadinsul să-mi bage carte-n cap. După absolvirea liceului din satul natal, Boșcana (r. Criuleni), am fost admis la Academia de S...

Ultimele articole