PRECIZARE PUBLIKA.MD

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ca răspuns la comentariile ofensatoare ale bloggerului Victor Ciobanu, Publika.md îşi rezervă dreptul de a face următoarele precizări:
La fel ca în cazul oricărui alt utilizator al platformei de bloguri, opinii şi comentarii vox.publika.md, postările domnului Victor Ciobanu au fost comentate de alţi forumişti. Faptul că unii au depăşit limita bunului-simţ, ca şi faptul că unii şi-au semnat unele comentarii chiar cu numele “Victor Ciobanu” nu ne este imputabil nouă. Domnul Ciobanu putea să ne sesizeze asemenea postări şi noi am fi luat măsura ştergerii lor. Dar nu ne-a anunţat şi a ales să-şi exprime unilateral şi denigrator opinia în altă zonă de media online.

Susţinem libertatea de exprimare, dar nu şi libertatea de a inventa pretexte pe baza cărora să fie desconsideraţi toţi cei două sute de autori ai platformei vox.publika.md.

Vox.publika.md este accesată lunar de peste 50 de mii de vizitatori unici. Zilnic pe această platformă sunt scrise 15-20 de articole, ceea ce justifică statutul de cea mai populară platformă de acest fel din Moldova.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii