Precizare

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Platforma VoxPublika este o platformă liberă de orice interdicții. Este de asemenea un spațiu public, în care invitații vin să își expună părerile cu privire la orice subiect doresc.
Totodată platforma VoxPublika, fiind un spațiu public, se autoguvernează și se autocenzurează în ceea ce privește bunul simț și atacul la persoană.
Astfel încât, ca administrator al platformei VoxPublika consider că nu trebuie să explic unuia sau altuia, care sunt limitele de bun simț în ceea ce privește publicarea unui text aici sau mai mult să explic unuia sau altuia ce înseamnă un reportaj comercial, care se publică pe internet. Drept urmare, în urma unui articol cu titlu defaimător, ce nu își avea locul pe această platformă de dezbateri și opinii, utilizatorul a fost șters și conținutul înlăturat. (pentru că scrie în descierea articolului că autorul își asumă)

VoxPublika este o platformă deschisă oricui dorește să își publice opiniile constructive, critice sau de analiză. Important este ca aici să dezbatem și să explicăm de cele mai multe ori cuvintele de lemn pe care le auzim în jurul nostru.

Comentarii