Posturile TV din Moldova la Formula 1

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Urmarind noutatile din ultimile zile despre conferinta de presa a FARM (Federatia de Automobilism din Republica Moldova) si prima etapa a campionatului Jeep Trial am impresia ca un reportaj al posturilor locale de la o etapa de Formula 1 va arata asa:
Competitie cu adrenalina si mult curaj. De asta au avut parte sportivii care si-au masurat puterea motoarelor pe strazile din Monte Carlo. Amatorii de senzatii tari s-au reunit intr-o noua etapa a campionatului de Formula 1.
Lupta a fost destul de stransa: unii soferi au marit viteza pana si-au accidentat masinile si au iesit din concurs. Altii au dovedit insa ca sunt cei mai tari la volan. Ei au trebuit sa infrunte tuneluri si cotituri foarte periculoase. In plus, sportivii erau nevoiti sa se deplaseze cat mai repede, deoarece timpul era cronometrat, si castiga cel ce trecea primul linia de sosire dupa mai multe cercuri.
Toate masinile au suportat modificari serioase la motor si suspensie inainte de a intra in competitie. Sportivii evita sa spuna cat i-a costat reutilarea automobilelor.

Dupa care va urma cateva intrebari cu un pilot, de exemplu Schumacher sper ca macar pe el jurnalistii moldoveni il cunosc.
-Buna ziua domnule Mihai, spuneti va rog de cat timp practicati acest sport ?
-Mult
-Familia cum se atarna la ocupatia dumneavoastra ?
-Bine
-Dar, dar familia nu va spune nimic ca investiti in aceasta masina multi bani, ca mergiti destul de repede parca
-Nu am investit nimic !

Cred ca dupa asemenea intrebari Schumacher se va intoarce si va pleca.

Plus toate imaginile vor fi filmate ca sa nimereasca cat mai putine logo-uri in cadru, sa nu faca publicitate ascunsa ca bani pentru aceasca nu au primit.

In final stirea va aparea in buletinul de stiri obisnuit, nici vorba de sport, iar despre castigatori cu atat mai mult.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii