Petru Macovei- expert în manipulare!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sâmbătă am citit interviul vicepreședintelui PPDA, Liviu Vovc. Am atras atenția delcarațiilor acestui ins ce ține de tinerii care își doresc să plece sau chiar au plecat peste hotare pe când ei, „eroii” neamului au ieșit la proteste alături de Năstase, Renato Usatâi și Igor Dodon. Probabil președintele Dodon ar trebui să-i dea lui Vovc vreun ordin ceva. Totuși efortul său și al colegilor de a scoate oamenii la proteste pentru a asculta și aprecia discursurile ținute de Dodon și socialiști, au avut un cuvânt greu de spus în campania electorală, iar rezultatul l-am văzut și ieri, la marșul organizat de PSRM.

Aceste concluzii s-au regăsit și în articolul scris de mine pe platforma vox.publika.md. Am fost flatat că un ditamai trust media și un ditamai „expert” media, Petru Macovei, îmi citesc articolele mele. 🙂

Cu părere de rău însă, s-a demonstrat încă odată că oamenii PPDA, cât și presa controlată de aceștea sunt cei care manipulează opinia publică, în urma unor declarații făcute de”experții” cu abonament din studioul Jurnal TV, precum este Petru Macovei.

După cum putem observa vox.publika.md este un site unde opiniile scrise, reprezintă excluziv părerea autorului și aceste opinii nu reprezintă poziția postului Publika TV sau a siteului Publika.md. Dacă mi-ar pune la dispoziție și trustul Țopilor o platformă gratuită unde să-mi expun gândurile, eu voi fi doar bucuros. Asta nu ar însemna însă că opiniile mele ar reprezenta poziția Jurnal Trust Media.

Iar acum mă întreb, oare Pentru Macovei, a rezolvat toate problemele presei, de s-a apucat să atace bloggerii pentru opinia exprimată? Parcă el trebuie să apere dreptul la opinie, dar nu să inchidă gura? Asta e cenzură. domnule propagandist, Petru Macovei!

Dar ei nu s-au oprit aici, o jurnalistă a Trustului Media Jurnal TV, mi-a scris în privat cerându-mi o reacție asupra articolului scris pe VoxPublika. Pentru că ieri nu am stat pe facebook, deci am întârziat cu un răspuns, cei de la Jurnal TV au inventat unul. Domnișoara m-a blocat, nu a mai avut nevoie de opinia mea. 🙂

Apropo, experții media consideră că articolul respectiv de pe Jurnal TV este unul manipulator, de vreme ce trustul lui Plahotniuc nu are nimic cu opiniile autorilor de pe vox.publika.md, iar pe mine nu m-au telefonat ca să vin cu o replică în direct. Desigur că Liviu Vovc a fost sunat.

Cum acolo, Jurnal TV are noi finanțatori? Serios? 😀

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole