Nu vă luați de privesc.eu

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Un individ s-a luat astăzi de privesc.eu. Individul ăla, are impresia că aștia de la privesc.eu îi sunt sclavi, dacă el are la un moment dat un contract semnat cu ei. Probabil că n-a citit contractul. Probabil că acel contract este scris greșit și incomplet. Dar mai mult ca sigur, poate fi reziliat. Și nu va pierde nimeni altcineva decât individul respectiv. De fapt de ce să merite individul ăla prea multă antenție. Ah, nu o să îi dau numele, că nu trebuie să îi dau numele aici. Postarea asta este despre privesc.eu.

 

Privesc a apărut când? În 2009? Eu i-am cunoscut când? In 2010, la București? La unul din cele mai mari evenimente de tehnologie de acolo și am discutat de toate, de la live-uri, la atitudine, la cum trebuie să facă și ce trebuie să facă. Da, am vorbit doar cu Eugen, dar el a transmis asta aici și privesc a evoluat.

Mie mi se pare magic cum Privesc cu o prostie de modem 3G/4G și cu un handy cam poate face o transmisiune pe net așa cum pot să facă doar marile televiziuni. Cum ei sunt furnizori de conținut acum pentru toate televiziunile din România, care au programat, au dezolvat și au revoluționat industria asta de livestreaming, culmea, pe platforme open source, nu pe bani.

Și ce? Cineva se ia de privesc că au contract cu ei și cred că un SMS trimis la 1 noaptea îi transformă în sclavi?

Nu există așa ceva. Și privesc nu are nevoie de individul ăla. Nu are nevoie să îi facă publicitate gratuită. Și dacă are nevoie de altceva, plătesc și eu abonamentul la Privesc, doar ca să acopăr reziliera contractului cu oamenii care nu îi respectă. E vorba de libertatea presei aici. 

Comentarii