Maia Sandu care ”luptă” împotriva manipulării, practică manipularea

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sunt șocat de faptul că un om care pare a fi integru, pe numele său Maia Sandu are păreri despre siteuri de satiră. Mai mult, le crede și le ia in serios.
De altfel, asta e o parte a manipulării. Maia Sandu și-a pus oamenii cu niste hartii albe în față la poză, astfel încât orice site de satiră sau orice persoană de pe Facebook să facă un meme din asta. (va rog google ce  e aia meme). Iar apoi să poată veni și să poată comenta chestia asta și să se poată victimiza acum.

E dezamăgitor că în loc să râdem când e nevoie să râdem, noi le luăm în serios și interzicem omului singurul său drept, acela de a râde. Iar asta nu înseamnă nimic altceva decât … comunism? Asta înseamnă?

Pe de altă parte, Cristi Tabără și-a cerut scuze în partea a doua a emisiunii după ce a realizat că a făcut o greșeală și el crezând sau luând serios un site de satiră. Iată video.

Dar de ce trebuie să explicăm ce e satira? Nu e absurd să explicăm ce e aia satira? Oh, ăsta e un război pe care nu îl veți putea câștiga. Nu puteți explica sau cere explicații unui site de satiră și pamflete.
Ah, acum am văzut poza cu pricina. Bine că am terminat de scris articolul și nu mai trebuie să comentez și poza pe care însăși Maia Sandu a publicat-o.

 

Comentarii