Luni, renunț la serviciile StarNet

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Știți care e diferența între o companie europeană și una moldoveneaca? În vest patronii sunt în serviciul consumatorului, iar la noi este exact invers. O dovadă în plus este decizia companiei Starnet, specializate în comunicații, de a plasa pe canalele unu și doi așa numitele posturi Demnitate și Adevăr și Chișinău Live. La prima vedere, nu-i nicio crimă. Doar că m-am întrebat azi dS] imineață dacă furnizorul de servicii a făcut vreun sondaj pentru a-și întreba clienții dacă acceptă inițiativa Starnet. Așa e corect. Nu?

Facem abstracție de faptul că Starnet era obligat, cel puțin, să informeze Consiliul Coordonator al Audiovizualului despre modificările operate în grilă. Explicația patronului este cu mult mai interesantă. “Am primit o scrisoare prin care Consiliul Național al Marii Adunări Naționale cere ajutorul nostru, informațional și media. Dat fiind faptul că acest consiliu a fost ales de zeci de mii de oameni noi am acceptat să le oferim gratuit acest suport!”, a declarat Alexandru Machedon pentru realitatea.md.

Cât tupeu, domnilorDacă Părerea mea, că în piață mulțimea a votat consiliul marii adunări și nicidecum includerea a două posturi noi în grila Starnet. Machedon, însă,vorbește de această structură ca și de o alternativă pentru Palrament. Or, reprezentanții poporului sunt în Legislativ și nicidecum pe scena din PMAN.

În realitate lucrurile stau altfel. Patronului Starnet îi este în cot de cei 60 000 de clienți, care l-au făcut milionar. În loc să-i mulțumească, Machedon, mână în mână cu platforma DA, îi zombează. Eu ca și client, al companiei sunt deranjat de schimbările din grilă și, luni, voi merge la Starnet ca să reziliez contractul. Asta pentru că eu nu vreau să fiu atras în jocurile lor politice. Eu nu vreau să fiu partaș în lupta Platformei DA și a aliaților lui cu guvernarea. Nu pentru că sunt mulțumit de alianță ci pentru că nu m-a întrebat nimeni dacă sunt gata să lupt împreună cu ei. Pentru că îmi bagă pe gât o preudo-revoluție.

Eu, ca și o bună parte dintre clienții Starnet, suntem indirect victimile unui război al oligarhilor, există însă și oameni care sunt impuși să iasă duminică la proteste. Bloggeru Veaceslav Balacci susține că a primit un mail de la un angajt al lui Machedon, princare a fost anunțat că cei aproximativ 400 de salariați sunt obligați să participe, duminică, la sindrofia Platformei DA. Altfel, ar putea fi demiși. Pentru confirmare, vedeți poza de mai jos.
viber image

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Iurie Morarescu

Iurie Morarescu

Am crescut la țară, printre tractoare. Părinții sunt oameni simpli și, probabil, din acest motiv și-au dorit cu tot dinadinsul să-mi bage carte-n cap. După absolvirea liceului din satul natal, Boșcana (r. Criuleni), am fost admis la Academia de S...

Ultimele articole