EPAVA JTM // KGB-ul din Jurnal Trist Media a mai făcut o victimă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Iată că sunt nevoit să revin din nou la tema Triştilor. Da, aţi ghicit, este vorba despre o nouă plecare din cadrul trustului oamenilor fugari de afaceri tenebre Ţopa&Ţopa.

Aşadar, serviciul lor de securitate internă zis şi KGB-ul de Jurnal a mai reuşit să scape de o persoană incomodă. Ascultacii şi bârfeadunacii, despre inteligenţa cărora am mai scris, au făcut tot posibilul şi au dat-o afară pe Eugenia Boldescu, cea care alături de Nata Albot şi echipa de la etajul trei din SkyTower a muncit cot la cot pentru a produce mai multe emisiuni.

Cu puţin timp în urmă, aceasta a postat pe Facebook un comentariu în care anunţă că „a fost rugată să plece” şi spune că a făcut-o cu plăcere, mai ales că Jurnalul, în opinia ei, este doar o corabie care se scufundă.

1

Vă amintesc că anterior de acolo au plecat zeci de angajaţi care au acuzat serviciul de securitate internă de metode aproape fasciste de persecutare a celor care-şi făceau onest meseria, dar nu vroiau să fie de acord cu politica editorială marazmatică dictată de clanul Ţopa-Mocanu-Ţopa şi mai nou Gerasim-Năstase.

Ultimile Mari Pierderi ale Jurnalului au fost Rita Ursalovschii, Nicolae Negru şi Petru Bogatu. Aceşti notorii jurnalişti au plecat toţi trei în decurs de o lună la scurtă timp unul după altul. Se pare că situaţia se agravează acolo pe zi ce trece, iar nesimţirea administratorilor megafonului ţopo-mocan şi ai paznicilor ideologici ai acestora întrece orice limită. Am mai scris că nu se va termina cu asta. Iată că ceea ce am scris s-a adeverit.

P.S. În combinaţie cu Ţopii, clanul Năstase-Gherasim şi un serviciu de securitate internă tâmpit nu poate produce nimic mai mult decât un EURO TV (mă refer la cel patronat de Iurii Ivanovici), care a terminat-o aşa cum a terminat-o.

P.P.S. Să-i fie ţărâna uşoară Jurnalului, zic eu în avans.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii