JurnalTV chiar se întreține din sursele proprii?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Chiar dacă Năstase a declarat că Țopa nu va mai finanța JurnalTV din lipsa de bani, în cele din urmă ea este finanțată de către Partidul Platforma Demnitate și Adevăr din banii contribuabililor. Cei din Orhei chiar l-au și întrebat pe Năstase unde se duc banii pe care ei i-au dat partidului?

Acest caz mi l-am reamintit după ce am citit raportul financiar a celor de la PPDA . Unde se spune ca peste 60% din cheltuiele sale au mers pentru presă și materiale promoționale ceea ce constituie 341 249 lei.
De ce anume? Deoarece câteva zile în urmă un membru PPDA din Orhei pe nume Iurie Sajin, mi-a trimis poze cu discuțiile membrilor PPDA și unii din liderii și finanțatorii acestui partid : Vasile Năstase, Liviu Vovc și Alexandru Machedon, despre modul în care să stringă bani pentru cel mai ”independent” canal TV din țară și pentru canalul care nu e afiliat politic.
Unul din metodele de colectare fiind chiar și mersul de la ușa la ușa, doar ca cei care vor merge să nu se prezinte ca membri al Partidului Platformă Demnitate și Adevăr.

Iată și dovezile care pune la dubii spusele lui Năstase, ca JurnalTV se va întreține din sursele proprii.
Sau poate bugetul PPDA e totodată și a celor de la JurnalTV?

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole