Jurnal TV şi goana după telespectatori

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De mai bine de-o lună nu privesc televizorul, inclusiv Jurnal TV…. )))))

Prin urmare, n-am de unde şti ce se mai întâmplă pe la ei, cu excepţia cazurilor când accesez site-ul respectiv.

Şi iată, că tot citesc eu în ultimul timp, cum zilnic câte-un moldovean se îmbogăţeşte cu 10 000 de lei.

Că sărmanii sunt obligaţi la un şir de taxe din acest premiu, din care mai rămân în jur de 70 la sută, nu mai reprezintă o noutate, doar că interesantă pare metoda celora de la Jurnal de a-şi atrage telespectatorii.

După mascarada “La cireşe“, când 80 la sută din cei prezenţi au rămas cu buza umflată, mai marii pe acest post, îşi încearcă norocul cu altfel de metode – să dea bani telespectatorilor fideli.

Şi dă, săracul moldovan, care se speteşte câte 12-14 ore pe zi pentru 2-3 mii de lei, apoi sigur îi mai atractivă oferta respectivă, mai ales că să stai toată ziulica tolănit în pat, cu telecomanda în mână şi cu visul spre acei 10 mii de leişori.

Numai că, norocoşii sunt tare puţini – tocmai unul pe zi.

Apropo, de aceşti norocoşi – ei trebuie să trimită câte un mesaj cu parola zilei, mesaj care costă 5 lei (5 lei dacă vrei să obţii un singur cod, iar dacă vreo 10 coduri, atunci aruncă 40 lei).

Acum un mic calcul – la 10 000 de telespectatori, se adună cel puţin 50 000 de lei. Din aceştia, 10 mii îi dau câştigătorului, iar Moldcell şi Jurnal îşi iau câte 20 000 fiecare.

Ei, oameni buni, cine-s adevăraţii câştigători?!

Ooooo, o să săriţi în capul meu – de unde 10 000 de telespectatori?!?!?!?!?!

Ş-aici vă voi da dreptate – nicideunde, căci probabil Jurnal îi adună pe toţi ăştia doar într-o lună… Sau poate în chiar mai mult…

 

P.S. Ştiţi, îmi vine să fac o paralelă cu tâmpeniile realizate de cei de la Vitanta, când berea Chişinău stă cu lunile pe rafturi…

Oameni buni, faceţi calitate, ş-apoi vom veni (cumpăra/privi) necondiţionat!


Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole