Jurnal TV s-a întors, auto-victimizarea continuă…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

La mine n-a dispărut Jurnal TV. Din fericire?! Din păcate?!

Dar de 3 zile tot mai rar dau pe acest canal, deoarece în locul filmelor (că doar pentru astea mai privesc Jurnal-ul) de altă dată, sunt plasate “urletele” din faţa CCA-ului.

Fără supărare. Ştiu că m-aţi contrazice cu drepturile voastre de a protesta, doar că odată ce aţi întocmit programa tv, respectaţi-o!

M-am săturat de reluările Orei expertizei şi de jurnalele de ştiri epuizabile. Îmi stau în gât aceleaşi fraze ale neobosiţilor analişti (personali) precum Năstase, Tulbure sau Dolganiuc.

Spune lumea că s-a întors Jurnal TV în majoritatea grilelor operatorilor de cablu, aşa că încetaţi să vă mai victimizaţi. Încetaţi cu tâmpenia de grevă japoneză (mă mir că încă nu v-au dat în judecată japonezii).

Nu ne luaţi cu prostioare gen “apărăm toată presa”. Vă este în cot de ceilalţi (să ne amintim cazul NIT).

Apropo de NIT, cei care s-au victimizat aşijderea vouă – unde au ajuns? Vă zic – la gunoi (acolo unde veţi ajunge şi voi). Evident, dacă nu încetaţi.

Şi-ncă ceva. Faptul că operatorii v-au reinclus, nu este meritul vostru (al lui Mocanu, al Ţopilor, al lui Botnaru sau Cheianu). Este meritul oamenilor (telespectatorilor) şi al celor câteva organisme internaţionale implicate (ambasada SUA, delegaţia UE, etc.).

În concluzie, lăsaţi oamenii să decidă dacă vă vor sau nu…

P.S. Răufăcătorii se scuză totdeauna invocând crimele ale căror victime au fost ei întâi. (Wassermann)

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole