JAF la drumul mare. Agora a rămas fără finanțatori

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Publicația de internet Agora a rămas fără finanțatori și probabil are nevoie să efectueze anumite comenzi venite din acel centru de comandă pe care nu și-l asumă. Atunci deontologic, jurnalistic cum se consideră cei de la Agora, titlul ăsta n-ar fi trebuit să existe.

Pentru că eu am întrebările. Care jaf? Care drum? Care mare? Cine a furat ce?

Și referitor la Agora, oare ei știu ce e aia prezentare de concept? Nu a proiectului? Oare ei știu ce înseamnă o dorință? Sau oare ei au desenat cand erau mici norișori pufoși cu creta pe asfalt? Sau au stat doar în beciurile KGB la educare fără să aibă voie să viseze sau să aibă dorințe.

Si Agora se consideră sursă credibilă? Credibilă când dă un titlu din ăsta?

Altfel tabloidizăm jurnalismul. Oh. Chiar asta se întâmplă pentru că jurnaliștii au nevoie de finanțare, iar tabloidizarea este una din surse. Și vine și campania electorală acum. Dar voi credeți că aveți de câștigat din tabloidizare? Nu din asta se câștigă, dar consultanța de cum să faci bani din presă e pe bani. Probabil ar fi mai bine să vă asociați trustului Unimedia, TV8, Jurnal. Măcar sunteți toți un trust.

Și ei alți deștepți cum să de consideri independent dacă te asociezi cu …

Comentarii