În loc să apere presa, organizațiile de presă îl apără pe Andrei Năstase – asupritorul presei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

După ce ieri Andrei Năastase a jignit – pentru a câta oară – presa și a atacat un serviciu de livestreaming care își făcea treaba din mărinimie pentru acesta, unele organizații media, care trebuie să apere jurnaliștii, au sărit în apărarea lui Năstase.

LOL!

Trecând peste amuzamentul acestei situații, de fapt lucrurile sunt foarte grave. În piața media din Moldova și asa mică, nu îți poți permite să defăimezi munca unor oameni care sunt plătiți cu atâți bani doar cât să nu moară de foame, pentru ca să-l aperi pe Andrei Năstase.

Afirmațiile făcute de un portal de media, mediacritica.md nu fac decât să justifice astfel de acțiuni împotriva jurnaliștilor.

Și atunci despre ce libertate a presei vorbim, dacă nici organizațiile care trebuie să susțină jurnaliștii stau să sară la gâtul jurnaliștilor. Voi sunteți normali? Voi credeți că vă mai bagă cineva în seama? Voi pe cine reprezentați? Voi ce vreți să afirmați? Ca e bine să jignim jurnaliștii? Că e bine să le dam jurnaliștior în cap și să le închidem gura? Adică cum stimați reprezentanți ai organizațiilor de presă sau ce sunteti voi, sugători de bani, jurnaliștii trebuie să tacă din gură?

Nu zău.

Comentarii