În atenția ”presei independente”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În atenția ”presei independente”.

În această seara, redacția PUBLIKA.MD a dat un BREAKING NEWS privind incendiul de la Strășeni, unde un depozit de 1.500 de metri pătrați a fost cuprins de flăcări.
PUBLIKA.MD  a fost singurul și primul site din Moldova care a transmis imagini de la fața locului. Poze oferite de corespondentul nostru, dar și imagini filmate cu drona de către redacția PUBLKA.MD

În acest timp, ”presa independentă” dormea liniștită așteptând reacția IGSU. Iar pompierii au intervenit la fața locului cu 14 autospeciale de stingere a incendiilor cu apă, mașini cisternă, dar și trenul de apă de la CFM, pentru a lichida incendiul. Încendiul a fost lichidat la câteva ore după anunțul la 112, pentru că suprafața acestuia a fost uriașă.

Jurnaliștii PUBLIKA.MD au folosit pentru această deplasare la Strășeni, mașina personală, combustibil personal și drona personală pentru a filma și pentru a aduce cititorilor săi informația ADEVĂRATĂ, REALĂ și BRUTĂ.

Acesta este jurnalismul, stimati cititori. Faptul că la orice oră din zi sau din noapte, dorești să informezi cititorii tăi despre evenimentele care se întâmplă, așa cum ele se întâmplă și să le aduci în fața publicului.

În tot acest timp, ”presa independentă” a dormit și a așteptat un comunicat de presă din partea autorităților.

Pe această cale, eu solicit intervenția autorităților, pentru a elucida de ce ”presa independentă” nu a venit să transmită imagini de la incendiu și de ce nu au fost alții cei care au dat informații despre acest incendiu.
Aștept cu nerăbdare un alt comunicat al ”presei independente” care să spună că ei nu au fost informați și nici purtați pe brațe către acest incendiu pentru a relata de la fața locului, dezastrul.

Notă: Am folosi expresia ”presa independentă”. Aceasta înseamnă de fapt, presa plătită din banii furați de la BEM, presa care este subjugată și obligată să facă scandal, ca la țară, pentru unul sau altul, fără să se gândească la informarea publicului sau la informarea corectă a publicului.

Despre ce dracu inseamna jurnalismul, vom mai reveni.

Comentarii